• Ny depot på Bornholm

  By Sara Rydman on 28 June, 2019
  0
  0
  Fridolf udlejning A/S i Rønne ligger nu klar med presennniger, som udlejes til private og firmaer. Se mere her: fridolfudlejning.dk
 • Henrik Haahr Larsen ny landschef hos IPS Dansk Presenning

  By Sara Rydman on 16 April, 2019
  0
  0
  Henrik Haahr Larsen er fra 15. April ansat, som Country Manager hos IPS Dansk Presenning A/S. Han har mange års erfarenhed med salg og salgsledelse fra byggebranchen, med salg, projektering og rådgivning af enfamilie- og rækkehuse, ydermere har stået for opbygning af selskaber i bl.a. DK af salg til konsument- og det professionellemarked, så han vil bidrage med en masse […]
 • Nyt depot i Vordingborg

  By Sara Rydman on 20 June, 2018
  0
  5
  Vi har per 01-04-2018 indledt et samarbejde med Johannes Fog i Vordingsborg om udlejning av vores presenninger, vi glæder os over at vi kan indlede samarbejde med endnu en af Johannes Fog’s afdelinger.
 • Isolationsmåtta – nyt produkt i vores sortiment

  By ips-wp on 23 September, 2016
  0
  0
  Vores isolationsmåtter er designet til at beskytte mod kulde og fugt, og er en rigtig god løsning for beton-hærdning. Isolationsmåtten sidder ikke fast i betonen under støbningen og er vandafvisende.
 • Nyt Depot i Køge

  By ips-wp on 22 January, 2016
  0
  1
  Vi har startet et samarbejde med Nils Wium Aps med udlejning af presenninger for IPS. Vi glæder os til at samarbejde med depotet, som tidligere har samarbejdet med IPS.

Copyright 2020 | IPS Dansk Presenning

Ring til os!