Om os

Virksomheds information

IPS Hal & Presenning indgår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) og er ledende i Norden på telthaller og presenninger. Vores kunder findes fremfor alt indenfor bygge- og industrisektoren men de fleste brancher har opdaget de mange fordele med telthallen som lagerløsning. IPS Hal & Presenning har et moderne udvalg af produkter som er designet...

Læs mere

Historie

Velkommen til IPS Hal & Presenning A/S. Vi er Nordens førende leverandør når det gælder overdækninger i form af haller, telte og presenninger. Vores kunder findes hovedsageligt indenfor byggeri og industri. IPS Hal & Presenning har et moderne og fleksibelt produktsortiment, som er udviklet til det krævende nordiske klima. Derudover har vi et internationalt logistik-...

Læs mere

Certificeringer

Vi er certificeret i overensstemmelse med EN-1090 og som certificeret producent udsteder vi en præstationserklæring og CE-mærker vores stålramme. Derudover fremstilles dissse kun i samarbejde med certificerede producenter for at imødekomme vores kvalitetskrav. Kravet på CE-mærkning af produkter som omfattes af EN 1090-1 blev obligatoriskt 1 juli, 2014.        

Læs mere

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!