FAQ

Her finder du svar på oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Telthaller

Hvor lang er levetiden på en telthal fra IPS Hal & Presenning ?

Alle stålrammer, der leveres af os er varmgalvaniseret i henhold til EN 1461 og fuldt rustbeskyttede. Vi fremstiller vores stålrammer i højstyrke stål og levetiden er flere årtier. Dugens tekniske levetid er ca. 25-30 år og kan let ændres efter behov.

 

Behøver man byggetilladelse ?

Byggetilladelse kræves næsten alle steder. Vi hjælper med tegningerne og anden dokumentation der kræves til byggetilladelses ansøgning. Vi tilbyder også certificerede inspektører og hjælp til byggetilladelse om nødvendigt. Hvis du foretrækker at finde certificerede kontrolansvarlige i dit lokal område kan du det.

 

Hvad koster en telthal pr. m2 ?

En pris pr. m2 afhænger af flere variabler, såsom hallens dimensioner, geografiske placering, udstyr og individuelle ønsker. Derfor behøver vi mere information, før vi kan lave et pris, da vi aldrig lave 2 haller som er ens. Du er altid velkommen til at kontakte os, omkring ønsker eller behov.

 

Hvorfor vælge en telthal fra IPS Hal & Presenning?

Der findes mange faktorer som ligger til grund for, hvorfor IPS Hal & Presenning er et godt valg som leverandør. Vi har over 50 års erfarenhed og har gennemført flere en 17.000 halprojekter i norden, hvilket har gjort os til den trygge leverandør vi er.

 

Hvilke faktorer påvirker prisen ?

Vi har udviklet vores produkter med 2 hovedsagelige målsætninger, kort leveringstid og konkurrencedygtig pris. Generelt kan man sige at det er mere økonomisk fordelagtigt at bygge lang i stedet for bredt, eftersom stålrammer med mindre spændvide er billigere en stålrammer med større spændvide. Sne- og vindlast, på det aktuelle montage sted, har også en indvirkning på prisen.

 

Hvorfor behøver vi at kende til sne- og vindlast ?

Vores konstruktion er beregnet i henhold til Eurocode, der indeholder dimensioner til bl.a. sne- og vindbelastninger, så vi beregner efter hvor hallen skal monteres.

 

Er hallerne CE-mærket ?

Vi er naturligvis certificeret i henhold til EN-1090-1 vedrørende bærende komponenter. Virksomheder, der fremstiller bærende komponenter (strukturelle dele) der er dimensioneret med Eurokoder, skal certificere i henhold til EN-1090-1. Som certificeret producent udsteder vi resultaterklæringer og CE-mærker.

 

Hvor lang er leveringstiden ?

Leveringstiden for vores haller er meget kort i forhold til et konventionelt byggeri. Størrelse på hallen, anvendelsesformål, specifikke kundetilpasninger og sæson er ting som påvirker tiden. Nogle spændvider lagerfører vi og kan derfor leverer indenfor en kort tidsramme. Kontakt os så drøfter vi leveringstiden for netop dit behov.

 

Kan man opvarme en telthal ?

Absolut! Vi isolerer hallen på en måde som sikre en god isoleringsværdi. Med isoleringen på indersiden af rammerne er det den bedste måde at bevarer den isolerende funktion, til forskel mod løsninger som er placeret uden på rammen mod dugen, hvor f.eks. sne kan komprimere isoleringen med en dårlig isoleringsværdi som resultat.

Er det muligt at bruge en telthal fra IPS Hal & Presenning til at opbevare fugtfølsomt materiale ?

Ja! Vi designer til affugtede miljøer, der sikrer, at dine varer kan opbevares i det krævede miljø. Vores løsninger eliminerer også risikoen for, at kondens drypper ned, hvilket kan være en vigtig faktor i alle typer køleopbevaring.

 

Presenninger

Har i ”rigtige” presenninger?

Ja, vores lejepresenninger er fremstillet i tung PVC og vejer 680 gr./m2. Der findes i 3 størrelser 4×6 meter, 4,5×7 meter og 6×9 meter. Presenningerne vi har som salgspresenninger vejer 650 gr./m2 og er også fremstillet af PVC, fås i flere størrelser. Vi har også lettere alternativer som vejer 250 gr./m2  i armeret PE(Polyeten) også i mange størrelser. Nyeste type af presenning er i PE(Polypropylen) som KUN vejer 350 gr./m2 men med sammen riv og trækstyrke som PVC presenningerne. Vi fremstiller også presenninger efter mål i forskellige kvaliteter, efter behov.

 

 

Hvilken presenning anbefaler I  ?

Vi tager altid udgangspunkt i kundens aktuelle behov, kontakt os så hjælper vi dig.

 

Har i bådpresenninger?

Ja, findes i flere forskellige størrelser.

 

Hvordan opbevarer jeg en presenning?

Se vor instruktion her.

 

Hvor længe holder PVC?

Vores PVC er meget slidstærk og holder længe. PVC er skabt for at være modstandsdygtig mod slidtage. Det er også beskyttet mod formuldning og krympning og resistent mod syre og er vandtæt. Alt dette kombineret for at øge levetiden på PVC-materialet.

 

Hvor meget tørrer en elvarmemåtte pr. døgn?

Vores elvarmemåtter er 1×3 meter, 1000w, og tørrer ca. 30 cm pr. døgn. Dette er dog ikke noget vi kan garanterer.

 

Vi vil bygge en ishockey/skøjte bane, hvilken presenning skal jeg bruge ?

vores mellemvægtspresenning 10×12 meter eller 10×20 meter fungerer udmærket til dette formål, se vores instruktion her.

 

Kan man hænge jeres isoleringsmåtter op, som gardin eller opdelere for f.eks. at få en lyddæmpning i lokalet eller for at holde varmen?

Ja det kan man godt, anvendes f.eks. ved forskellige byggerier.

 

Jeg behøver en presenning i andre mål en dem i tilbyder, kan man bestiller efter mål hos jer ?

Javisst, vi tager udgangspunkt i dine behov.

 

Kan i lave gardiner/draperier ?

Absolut.

 

Kan jag leje løftesejl hos jer?

Ja det kan man, vi har også løftesejl til salg.

Ring os!