Telthaller

Det er ikke altid man behøver en telthal i al evighed. Mange gange er det tilfældige behov som styre anvendelsen af hallen. Derfor kan man leje en telthal hos os. Kontakt os nederst, så regner vi på hvad som er bedst for dig.

Anvendelses områder

Her under præsenterer vi de mange muligheder produktet samt nogle af de projekter vi har levereret som f.eks.  ishockeyhaller, logistikhaller, bulkhaller, lagerhaller, etc. Vi hjælper dig med at tilpasse projektet til dine specifikke ønsker og er med hele vejen fra planlægning til slut montagen.

Læs mere

Telthaller af høj kvalitet

Som Nordens ledende leverandør af telthaller og lagertelte tilbyder vi et bredt udbud af moderne og fleksible produkter. Vor markedsledende position har sin grund i vort internationale koncept for logistik og indkøb. Vi leverer telthaller som bygger på at vi sætter kundens fremgang i focus og vi står for kvalitetsprodukter og betydelig faglig dygtighed. Dette...

Læs mere

Finansiering

Købe, lease eller leje – det er spørgsmålet. Vi hjælper dig med at finde den løsning som passer dig bedst. Tvivl ikke med at kontakte os for mere information.

Læs mere

Service ydelser

Gennem vores lange erfarenhed og omfattende ekspertise indenfor halbyggeri har vi lavet forskellige service ydelser, der skaber merværdi for dig som kunde. Disse inkluderer dokumentation ved ansøgning af byggetilladelse / statikker, arbejdsmiljøansvar (BAS-U / P) leverandør af personale, service og reparation eller udskiftning af dug, efter salg, generelt ydelser som gør dit projektet fuldendt. Kontakt...

Læs mere

Tilvalg

Ved at udruste din telthal med vores tilvalg for du mere ud af dit lagerrum. Vi har mere end 50 års erfaring med et stort antal leverandører indenfor forskellige områder og hjælper dig gerne med forslag på, hvor du kan effektiviserer anvendelsen af din telthal. Her er eksempler på nogle af de mest anvendte tilvalg.

Læs mere

Ring os!