Bådpresenning

En god presenning skal være korrekt udformet for at kunne beskytte din båd mod alt vejr!

Højkvalitet bådpresenninger i flere forskellige størrelser

Hos os IPS Hal & Presenning tilbyder vi et bredt sortiment af  kvalitets bådpresenninger.

Hos os kan du vælge imellem en del forskellige størrelser, farver, vægte og styrker.  Samtlige af vores presenninger for både er særskilt udformet for at passe på din båd og beskytte den mod vejrlig.  At anvende vores presenninger er den perfekte løsning til vinteropbevaring af din båd som vil blive beskyttet mod omskifteligt vejr. Vi garanterer en kvalitets presenning til den rette pris.

Hos IPS Hal & Presenning arbejder vi med ekspertviden på presenninger for både og anden anvendelse. Vores personale besidder en stor viden og lang erfaring fra branchen og ved alt om presenninger, holdbarhed og hvilken presenning vil passe bedste til dit behov.

Vi er idag en førende leverandør i Norden af lagerhaller, byggehaller og sportshaller, samt produktionshaller. Vi har mange gode kunderelationer som primært omfatter bygge- og industrisektoren. Med et bredt sortiment kan vi tilbyde vores kunder fleksible og moderne produkter som er specifikt tilpasset til det klima som vi lever i.

Vores internationale koncept for indkøb og logistik gør os både alsidige og konkurrencedygtige. Vi arbejder med sikkerhed, kvalitet og miljø som er vores kernefokus, og med stor fokusering på dig som individuel kunde og din fremgang. Står du med et behov for en fleksibel lejesløsning, leasingaftale eller søger en permanent løsning så kan udviklingspersonalet hjælpe med at finde en løsning som føles  passende for dig.

For mere information om vores presenninger for både er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer dine spørgsmål og fortæller nærmere om hvad vi har at tilbyde ud fra dine behov.

Webbutikken

Bådpresenning fra IPS Dansk presennig

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!