Sikker og lethåndterlig varmemåtter

Vores varmemåtter letter jeres arbejde

Sikker og lethåndterlig varmemåtter

Med mange år i branchen forstår vi vigtigheden af at holde en overflade frostfri ved f.eks. en byggeproces. Ind imellem kan behovet for at skulle tø en overflade op ved byggeriet og anlægningen.

Vores varmemåtter er så sikre at de kan anvendes til opvarmning på pladser med brandfare uden at udgøre nogle fare. En varmemåtte er et praktisk kvalitetsprodukt i den kolde årstid som kan lette jeres arbejde.

Varmemåtten er lethåndterlig med sine 11 kg og fornuftige mål. En meget smidig løsning når der er behov for opvarmning.

Vores varmemåtter letter jeres arbejde

IPS Dansk Presenning er markedsledende i Norden på lagerhaller, byggehaller, sportshaller, og produktionshaller. Vores kunderegister omfatter fremfor alt byggeri- og industrisektoren.

Ønsker du at vide mere om vores varmemåtter er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer eventuelle spørgsmål og fortæller gerne nærmere om hvorfor vores varmemåtter kan være det rette valg for dig.

 

Bestil elvarmemåtter i dag via vores online butik!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!