PVC-gardin

Beskrivelse

Vores gardiner giver første klasses beskyttelse mod nysgerrige blikke, sne, regn og kulde. Andre fungerende anvendelsesområder er mod støj, svejsestøv, UV-lys og kemikalier. Alt for at skabe en funktionel og sikker arbejdsplads for medarbejderne. Men også for at beskytte materiale, maskiner og produkter.

Gardiner af højeste kvalitet til både inde- og udendørsbrug. 

Vi fremstiller gardiner af flammebeskyttet PVC-dug opsat på skinner som passer for mange forskellige  virksomheder. Vi levererer både til virksomheder og privatpersoner. Vores kyndige og erfarne personale hjælper dig md at finde gardinløsning som passer dit behov.

Gardinernes udformning og konstruktion tilpasses og produceres efter dine ønsker. De bestemmer størrelser og farve på dugen samt om dugen skal være med f.eks. vindue. Firmalogo kan vi også trykke på dugen.

For at lukke PVC-gardinet findes der flere forskellige løsninger. Øjer, trækkæder og kraftig velcro. I denne video kan du se hvor anordningen fungerer, hvilket vi anbefaler dig at se. Klik her for at se videoen.

Montage af PVC-gardin og løbeskinne kan monteres på egen hånd eller af en af vores montører. Normal leveringstid er ca: 2 uger efter bekræftet order.

 

Draperi uteDraperi utomhus

Draperi på anläggning utomhusDraperi utomhus för industri

Draperi inomhus för industriInomhusdraperi för industri

 

Yderligere information

Storlek

Måttbeställ

Ring os!