Forankring

Vores haller er meget fleksible når det gælder forankring. I samråd med os kan telthallen monteres på næsten alle underlag. Nedenfor viser vi 3 muligheder.

Jordspyd, jordanker eller betonsokkel

I de fleste tilfælde anvender vi jordspyd når vi forankrer vores haller. Jordspyd eller jordankeret slås i jorden til ønsket dybde og antal for at på bedste vis sikre hallens forankring.

Det kan forekomme at det ikke er muligt at slå jordspyd eller jordanker ned. Det kan være geologiske faktorer eller der findes ledningsnet eller anden rørledning under jorden. Så kan vi anvende betonsokler som findes i forskellige størrelser og dimensioner.

Geologisk undersøgelse

Forankringen er afhængigt af underlaget hallen står på. Skal en telthal placeres i et område med uklare jordforhold eller en meget vind udsat placering, så kan vi sørge for bestilling af geologisk undersøgelse, for at få klarlagt mulighederne, for at vælge den optimale forankrings løsning til montagen af telthallen.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!