Teltdesign, farve og logo typer

Du kan tilpasse teltdesignet præcis som du vil have det. F.eks. hvis farverne skal passe til eksisterende firmafarver, logoer m.m.

Farvedesign på telthallen

Vores lagerhaller opfylder funktionen at passe på dine varer under vægge og lofter. Det som mange ikke tænker på er fronten af hallen. Den kan med fordel anvendes for at nå ud med et budskap eller tydligt profilerer deres virksomhedl. Kontakt os så hjælper vi dig med rådgivning og layout samt om du vil have en specifik farve på teltdugen. Se farvekort her.

 

Logotype eller budskap

Udover farven på lagerhallen så kan du også sætte et tryk på din teltdug. En god mulighed for at komme med et budskab og eller vise firmaets logo. Oftest placeres hallerne på steder hvor de ses godt og når ud til mange potentielle kunder. Præcis som farve designet så anpasser vi også logotyper og slogans efter deres ønsker. Logotyper kan du trykke direkte på teltdugen eller man kan efter bestille et stykke PVC-dug, med tryk som herefter svejses på teltdugen.  Vi anbefaler at trykke direkte på teltdugen da det oftest giver det bedste resultat.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!