Lysindfald og belysning

Godt lys en forudsætning for en god arbejdsplads. Som standard levereres vores teltduge med hvidt tag som giver et meget godt og naturligt lysindfald.

Lysindfald

At dagslys på vores breddegrader påvirker vort velbefindende er tydligt dokumenteret. Lyset gør os friskere, styrer vores døgnrytme og påvirker sindet. IPS Hal & Presenning anvender dug som muliggøre et meget  stort indfald af dagslys og telthallen kan udrustes med yderligere belysning efter behov.

 

Belysning

For virksomheder som drives i perioder hvor lys ikke er tilgængeligt eller kræver separat lys, tilbyder vi korrekt dimensioneret belysning med høj IP-klasse, som standard IP65. Mere informtion om elsikkerhed kan man se her. LED-armaturer som levereres af os kommer komplet med formonteret kabel og monteres på langsidegående stålwire ophængt i underkantet af stålrammen. Vi kan også dimensioner efter et specifikt behov af lux om det skulle ønskes.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!