Varme og isolering

Vi tilbyder fleksible isoleringsløsninger som kan optimeres præcis som du vil have det for at skabe det ønskede klima i telthallen.

Opvarmning

En opvarmet telthal kan være vigtig, ikke mindst under vinterhalvåret. Når den normale teltdug ikke er tilstrækkelig for at skabe det klima som ønskes tilbyder vi flekible isoleringsløsninger. Den enkleste variant er at tilføje yderdugen med en innerdug som monteres på undersiden af stålrammen. Denne løsning giver en god kondensbeskyttelse og en vis isoleringsevne. Om ønsket er at have godt med varme eller køle i hallen året rundt, bør du tilføje med en varme- eller kølkilde. For yderligere kontrol over temperaturen i hallen anbefaler vi en form for fanløsning. Vi anvender hovedsageligt to fans som varmekilde i vores telthaller, luftventilatorer og luftvarmepumpe, helst i kombination med loftsventilatorer, der trykker den varme luft ned til gulvniveau i hallen og hjælper med at cirkulere luften med en jævn strøm. 

 

Isolering

Oftest er en isoleret telthal løsningen. Vores isoleringsteknologi er mange gange nok til at opretholde en behagelig temperatur hele året rundt. Den mest almindelige løsning for en god isoleret hal er at bruge vores dug suppleret med et isolerende lag. En stor fordel ved denne metode er, at isoleringen er beskyttet på indersiden af hallen og bevarer sin isolerende funktion, da den ikke risikerer at blive komprimeret af f.eks. snelast og miste sin isolerende evne.

 

Inderdug med isolerende lag

En anden metode er vor færdigisolerede inderdug som passer godt til vores mindre telthaller. Dugen installeres enkelt i underkanten af spærene. Dugen består af dobbelt rum med dug som omdækkes et isolerende materiale. Selv her slipper man riskoen for at tabe  isoleringsevnen eftersom dugen monteres på indersiden af stålrammen. Den isolering vi anvender er speciel udvalgt for vores telthaller. Isoleringen er selvdrænerende og binder dermed ikke fugt og vand fra f.eks. kondens. Isoleringen levereres desuden i større blokke/ruller end standardisolering hvilket gør at den dækker og minimerer lækager og kuldebroer. Dugen giver dig også mulighed at tilpasse farvenuancer på vægge og tag efter eget ønske.

 

Sektioner

Både isoleringsløsningerne kan med fordel anvendes som vægge for at opdele hallen i mindre sektioner. Du behøver måske ikke samme klima i all dele af hallen og kan derfor anvende inderdugen eller isoleringsdugen som adskillelse inde i telthallen. Det er mange faktorer som spiller ind når det kommer til isoleringen af en hal. Selvfølgelig isoleringen i sig selv, men også jordtætning af hallen, udfra hvilken overflade hallen står placeret på, hvilke porte man anvender og hvor mange af disse som er monteret i hallen.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!