Affugtning og ventilation

I de fleste tilfælde skal du installere en affugter og også ventilation i telthallen for at skabe et klima, til dine produkter. Selvfølgelig hjælper vi med at finde de bedste løsninger til netop dit krav.

Affugtning

Ved installation af affugtere tager du kontrollen over luften og skaber et tørrer miljø i din telthal. Den relative luftfugtighed ( RH % ) kan tilpasses til deres produkt gennem opbygning af et tæt miljø i telthallen og dimensionering af affugtere for området hvor telthallen skal rejses. En affugtet hal forhindre bl.a. at jern og metalplader, papiremballage mugner og ødelægges af fugt, elektronik og elektriske komponenter oxiderer, tekstiler, træ, læder, korn- og træprodukter absorberer fugt. En almindelig misforståelse er, at det er muligt at opvarme fugtigheden, men det er ikke en komplet løsning, den absolut sikreste måde er at installere en affugter.

Ventilation

De fleste bygninger drager fordel af at installerer en form for ventilation for at tillade luftudveksling. Vi tilbyder forskellige typer af løsninger, men fælles for disse er, at metoden styres af hallens funktion. I nogle tilfælde er hallen udstyret med netvæv / ventiler for at få frisk luft ind via det selv trækkende princip. I andre tilfælde med ventilatorer eller projektilpassede ventilationsenheder, der er dimensioneret efter det specifikke behov. Dette bruges f.eks. sportshaller, mødelokaler, shows og varm opbevaring, hvor der ønskes god luft.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!