Telthaller af
høj kvalitet

Uanset om du behøver plads midlertidigt eller i en længere periode så har vi en løsning til dig. Vores telthaller er konstruerede, designede og dimensionerede i Norden for det varierende nordiske klima.

Vi står for telthaller i høj kvalitet og høje faglige færdigheder

Som Nordens ledende leverandør af telthaller og lagertelte tilbyder vi et bredt udbud af moderne og fleksible produkter. Vor markedsledende position har sin grund i vort internationale koncept for logistik og indkøb. Vi leverer telthaller som bygger på at vi sætter kundens fremgang i focus og vi står for kvalitetsprodukter og betydelig faglig dygtighed. Dette går i dag hånd i hånd med optimerede løsninger som garanterer førsteklasses løsninger i valg af materiale og i pris.

Vores telthaller findes i mange forskellige standardstørrelser, fra 10- til 40 meters bredde. Højden afpasses efter deres behov og længden sætter vi ingen begrænsninger for, de bestemmer hvor lang deres telthal behøver at være.

Standardstørrelser på vores telthaller:

10 meters bredde – perfekt for mindre lagervirksomhed

12-15 meters bredde – til dig som behøver ekstra taghøjde

20 meters bredde – den mest anvendelige spændvide

25 meters bredd – en større telthal til mange formål

30-40 meters bredde – vor største standardiserede halmodel er ekstrem fleksibel

IPS Hal & Presennings stålrammer er dimensioneret for at opfylde kravet i Eurocode som er opsat for at klare de hårde nordiska klima gældende vind og snelaster, terræner og sikkerhedsklasser. Vi er også certifiseret for SS-EN 1090 og leverer CE-mærket stålrammer. Ved levering af en telt fra os udføres altid en præstationserklæring og en CE-mærkning som en åbenlys del af projektprocessen.

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til vores telthaller

Med over 50 års erfarenhed i branchen og flere end 17 000 levererede telthaller ved vi hvad der kræves af vores produkter. Det indebærer at du som kunder kan tilpasse telthallen udefter deres specifikke behov for deres virksomhed. Vi tilbyder en mængde forskellige typer af tilvalg til  telthallen og tilpasser telthallen efter deres ønsker. Nogle eksempler på tilvalg som vi tilbyder er opvarmning, affugtning og belysning. Vil du profilerer telthallen med er firmalogo eller har ønsker om en specifik farve på telthallen så kan vi også løse dette for dig. Vil du vide mere om vort tilbehør så kan du læse mere her.

Vi arbejder omfattende med vores projekter

Dette indebære at vi tilbyder meget mere end bare vores produkter. Når du køber eller lejer telthal af os får du altid adgang til forskellige tjenster og merviden som vi har taget frem for at lette projektprocessen for dig. Dette omfatter behovsanalyse, projektledelse og teknisk support af forskellig slags, forskellige varianter af funktionelle aftaler og vedligeholdelse og fordelagtige finansieringsmuliheder. Vores fremragende medarbejdere hjælper dig med at finde en optimal løsning. Hvis de ønsker det kan vi hjælpe dig.

Vore telthaller anvendes idag som:

Lagerhal

Maskinhal

Industrihal

Sporthal

Produktionshal

og meget mere. Læs mere under Anvendelsesområder.

 

Nordens største leverandør af telthaller

IPS Hal & Presenning sætter altid dig som kunde i første række, og vi er forstår i den grad at tage hånd om dig fra start til mål. Vi har igennem 50 år gennemført flere end 17 000 projekter hvilket ligger som grund for den kvalitet vores kunder er vant til at kræve fra os. Velkommen til at kontakte os allerede idag!

Telthal 10 meter:
En aktuel klassiker

Hallen er rigtig stabil og stadig lige populær. Den er til en fornuftig pris, med mulighed for at leje, anvendes i dag indenfor mange forskellige områder

Læs mere

Telthal 12 – 15 meter:
Stabil og omkostningseffektivt

Hallens højde skabe et behageligt rum til f.eks detailforretning. Den er også ideel egenet som lager, mindre hangar, fremstilling

Læs mere

Telthal 20 meter:
Pålidelighed defineret

Hallen er ideel til docking med eksisterende bygninger. Med isolering fungerer hallen som f.eks.

Læs mere

Telthal 25 meter:
Øger arbejdsområder

Hallen er perfekt til forskellige logistikløsninger der hvor vi f.eks. kan indbygge pålastning og aflosning direkte i gavlen i hallen,

Læs mere

Telthal 30 – 40 meter:
Uanede muligheder

Anvendelsesområdet er uendeligt, fra stort kold lager via bulkhal til fuldt udrustet idrætshaller. Selvfølgelig pælefri og selvbærende.

Læs mere

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!