Telthal 10 meter

10 meters hallen er udviklet med fokus på høj fleksibilitet, kan monteres af to personer på en dag.

Hallen er rigtig stabil og stadig lige populær. Den er til en fornuftig pris, med mulighed for at leje, anvendes i dag indenfor mange forskellige områder og brancher. Telthallen passer perfekt for dem som behøver et mindre lager til virksomheden. Med en sidehøjde på tre eller alternativt fire meter, så kan de fleste trucks og laste maskiner kører ind i hallen. Det gør at den passer udmærket som lagerhal, maskinhal, bulkhal, klimahal og byggehal eller produktionshal.

Med vores tilvalgsmuligheder kan du tilpasse hallen til dine specifikke behov og skabe plads på en betydeligt kortere tid og til en betydelig lavere pris end en permanent bygning vil koste.

Mange gange er det midlertidige behov, der styrer brugen af en telthal. Derfor er det muligt at leje eller lease hos os.
Kontakt os nedenfor, så ser vi, hvad der skulle passe bedst for dig.


Bredde:
10 meter

Længde:
Minimum 2 sektioner (5 meter)

Sidehøjde
3 – 4 meter

Havn:
Todelt skydeport 3,5 x 3,5 meter (standard)

Lærred:
Lakeret helpanamavæv i polyester

Stativer:
Varmgalvaniseret stålramme beregnert efter Eurocode.
IPS er certificeret i henhold til Europastandarden SS-EN 1090- 1 og vi kan dermed CE-mærke vor stålramme. Samtlige leveransers ydeevne erklæres a os.

Sne zone:
1 – 3,5

Vindbelastning:
Dimensioneret for op til 26 meter/sekund


Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!