Telthal 30 – 40 meter

Vores største standardiserede halmodel er ekstremt fleksibel.

Anvendelsesområdet er uendeligt, fra stort kold lager via bulkhal til fuldt udrustet idrætshaller. Selvfølgelig pælefri og selvbærende.

Med vores tilbehør kan du tilpasse hallen efter dine specifikke behov og skabe plads på betydeligt kortere tid og til en betydeligt lavere omkostning end hvad en permanent bygning ville koste.

Mange gange er det tilfældige behov som styre anvendelsen af en telthal. Derfor kan det ofte godt betale sig at leje eller lease hallen. Kontakt os, så ser vi på hvad du synes er den bedste løsning for dig.


Bredde:
30 – 40 meter

Længde:
Minimum 3 sektioner

Sidehøjde
5 – 8 meter

Havn:
Todelt skydeport 4 x 4 meter (standard)

Lærred:
Lakeret helpanamavæv i polyester

Stativer:
Varmgalvaniseret stålramme beregnet efter Eurocode.
Vi er certifieret efter Europastandarden SS-EN 1090- 1 og vi kan CE-märka vores stålsrammer. Samtlige leveranser præstationsdeklareres af os.

Sne zone:
1 – 3,5

Vindbelastning:
Dimensioneret op til 26 meter/sekund


Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!