Telthal 20 meter

Vores 20 meter hal er måske den mest anvendelige i forhold til spændvide i vores standardsortiment.

Hallen er ideel til docking med eksisterende bygninger. Med isolering fungerer hallen som f.eks. tør luftopbevaring, varm oplagering, bulkhal og ridehal. Vores telthaller er også velegnede til brug med åbne ender og snip. Det betyder, at du får hurtig adgang til dine ting i hallen, mens snibben samtidig forhindrer, at det værste regn og snefald kommer ind.

Med vores tilvalgsmuligheder kan du tilpasse hallen til dine specifikke behov og skabe plads på en betydeligt kortere tid og til en betydelig lavere pris end en permanent bygning vil koste.

Mange gange er det midlertidige behov, der styrer brugen af en telthal. Derfor er det muligt at leje eller lease hos os.
Kontakt os nedenfor, så ser vi, hvad der skulle passe bedst for dig.


Bredde:
20 meter

Længde:
Minimum 3 sektioner (12 meter)

Sidehøjde
4 – 8 meter

Havn:
Todelt skydeport 4 x 4 meter (standard)

Lærred:
Lakeret helpanamaväv i polyester

Stativer:
Varmgalvaniseret stålramme beregnet efter Eurocode.
IPS er certificeret i henhold til Europastandarden SS-EN 1090- 1 og vi kan dermed CE-mærke vores stålramme.

Sne zone:
1 – 3,5

Vindbelastning:
Dimensioneret for op til 26 meter/sekund


Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!