Telthal

Vores største standardiserede halmodel er ekstremt fleksibel.

Anvendelsesområdet er uendeligt, fra stort kold lager via bulkhal til fuldt udrustet idrætshaller. Selvfølgelig pælefri og selvbærende. (mere…)

Hallen er perfekt til forskellige logistikløsninger der hvor vi f.eks. kan indbygge pålastning og aflosning direkte i gavlen i hallen, (mere…)

Hallen er ideel til docking med eksisterende bygninger. Med isolering fungerer hallen som f.eks. (mere…)

Hallens højde skabe et behageligt rum til f.eks detailforretning. Den er også ideel egenet som lager, mindre hangar, fremstilling (mere…)

Hallen er rigtig stabil og stadig lige populær. Den er til en fornuftig pris, med mulighed for at leje, anvendes i dag indenfor mange forskellige områder (mere…)

Telthal 10 meter:
En aktuel klassiker

Hallen er rigtig stabil og stadig lige populær. Den er til en fornuftig pris, med mulighed for at leje, anvendes i dag indenfor mange forskellige områder

Læs mere

Telthal 12 – 15 meter:
Stabil og omkostningseffektivt

Hallens højde skabe et behageligt rum til f.eks detailforretning. Den er også ideel egenet som lager, mindre hangar, fremstilling

Læs mere

Telthal 20 meter:
Pålidelighed defineret

Hallen er ideel til docking med eksisterende bygninger. Med isolering fungerer hallen som f.eks.

Læs mere

Telthal 25 meter:
Øger arbejdsområder

Hallen er perfekt til forskellige logistikløsninger der hvor vi f.eks. kan indbygge pålastning og aflosning direkte i gavlen i hallen,

Læs mere

Telthal 30 – 40 meter:
Uanede muligheder

Anvendelsesområdet er uendeligt, fra stort kold lager via bulkhal til fuldt udrustet idrætshaller. Selvfølgelig pælefri og selvbærende.

Læs mere

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!