Telthal

Tilbud på en af vores mest solgte 150 m² fribærende til lagertelt, maskinhal, dyrehold eller anden anvendelsesområde.

Anvendelsesområdet er uendeligt, fra stort kold lager via bulkhal til fuldt udrustet idrætshaller. Selvfølgelig pælefri og selvbærende. (mere…)

Hallen er perfekt til forskellige logistikløsninger der hvor vi f.eks. kan indbygge pålastning og aflosning direkte i gavlen i hallen, (mere…)

Hallen er ideel til docking med eksisterende bygninger. Med isolering fungerer hallen som f.eks. >!-mere-> tør luftopbevaring, varm oplagering, bulkhal og ridehal. Vores telthaller er også velegnede til brug med åbne ender og snip. Det betyder, at du får hurtig adgang til dine ting i hallen, mens snibben samtidig forhindrer, at det værste regn og snefald kommer ind.

Med vores tilvalgsmuligheder kan du tilpasse hallen til dine specifikke behov og skabe plads på en betydeligt kortere tid og til en betydelig lavere pris end en permanent bygning vil koste.

Mange gange er det midlertidige behov, der styrer brugen af en telthal. Derfor er det muligt at leje eller lease hos os.
Kontakt os nedenfor, så ser vi, hvad der skulle passe bedst for dig.

Hallens højde skabe et behageligt rum til f.eks detailforretning. Den er også ideel egenet som lager, mindre hangar, fremstilling (mere…)

Hallen er rigtig stabil og stadig lige populær. Den er til en fornuftig pris, med mulighed for at leje, anvendes i dag indenfor mange forskellige områder (mere…)

Telthal 10 meter:
En aktuel klassiker

Hallen er rigtig stabil og stadig lige populær. Den er til en fornuftig pris, med mulighed for at leje, anvendes i dag indenfor mange forskellige områder

Læs mere

Telthal 12 – 15 meter:
Stabil og omkostningseffektivt

Hallens højde skabe et behageligt rum til f.eks detailforretning. Den er også ideel egenet som lager, mindre hangar, fremstilling

Læs mere

Telthal 20 meter:
Pålidelighed defineret

Hallen er ideel til docking med eksisterende bygninger. Med isolering fungerer hallen som f.eks. >!-mere-> tør luftopbevaring, varm oplagering, bulkhal og ridehal. Vores telthaller er også velegnede til brug med åbne ender og snip. Det betyder, at du får hurtig adgang til dine ting i hallen, mens snibben samtidig forhindrer, at det værste regn og…

Læs mere

Telthal 25 meter:
Øger arbejdsområder

Hallen er perfekt til forskellige logistikløsninger der hvor vi f.eks. kan indbygge pålastning og aflosning direkte i gavlen i hallen,

Læs mere

Telthal 30 – 40 meter:
Uanede muligheder

Anvendelsesområdet er uendeligt, fra stort kold lager via bulkhal til fuldt udrustet idrætshaller. Selvfølgelig pælefri og selvbærende.

Læs mere

Kampagnehallen: Aktuelt tilbud

Tilbud på en af vores mest solgte 150 m² fribærende til lagertelt, maskinhal, dyrehold eller anden anvendelsesområde.

Læs mere

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!