Telthal som ridehus

En tälthall som ridhus är ett perfekt alternativ för dig som vill kunna rida hela året om, under väldigt bra inomhusförhållanden.

Vælg en telthal som ridehus!

IPS Dansk Presenning er markeds ledende leverandør af telthaller til alle behov, og vi har præcis den rigtige telthal som dit ridehus.

Vi forstår at det er mange ting man må tænke på når det drejer sig om at anvende en telthal som ridehus. Heldigvis er vi en fuldservice partner og tilbyder alt fra grundlæggende analyser og planlægning til finansieringsforslag, projektstyring, montering og teknisk support. Få hjælp af os til den bedste løsning for dine behov.

Ikke nok med at vi har markeds bedste telthal som ridehus, vi tilbyder også en række attraktive finansieringsløsninger som er tilpasset til den tidslængde som hallen skal anvendes. Vi kan tilbyde  finansiering igennem leje, køb og leasing.

Kontakt os allerede idag!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!