Salthal

Salthaller från IPS. Vi tilpasser salthallen helt efter dine ønske og krav.

Vælg en salthal helt tilpasset efter dine behov og ønsker

Alle vores haller er produceret til at klare det kolde og hårde klima som vi har i Norden. Da vi har en del forskellige størrelser af haller kan du tilpasse den efter dit behov. Stort som småt, permanent eller tilfældigt, vores haller har noget for alle formål!

En salthal er et nødvendigt i vinterhalvåret i Norden og da vi har en mængde forskellige hal størrelser kan du bygge både stort og småt beroende på arealt af området. Vi hjælper gerne med montering af hallen samt at vi tilbyder service ydelser i så fald du skulle ønsker det.

Vi sætter altid dig som kunde i første række og gør derfor alt for at du skal føle dig tryg og sikker ved køb af en salthal fra os. Vi tilpasser hallen helt efter dine ønske og krav. Sammen med vores kunde fokus sætter vi miljø, sikkerhed og kvalitet højt. Alle vore produkter og underleverandører skal tilgodese disse krav.

Vi håber at næste gang du får behov for at købe eller at lele en salthal at du  kontakter os! Vi garanterer dig en hurtig og sikker leverance og vi er med i hele processen for at være sikker på at hallen opfylder de krav du har.

Varmt velkommen hos IPS Dansk Presenning!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!