Bådpresenning

En god bådpresenning skal være korrekt udformet for at kunne give beskyttelse i alt vejr. Vi kan også tilbyde andre presenning i forskellige kvaliteter, også brugte presenninger.

Hos IPS Dansk Presenning finder du en række forskellige bådpresenninger

Du kan vælge imellem forskellige størrelser, farver, tykkelser og styrker. Samtlige af vores bådpresenninger er tilpasset for at beskytte din båd.  At anvende en bådpresenning er en perfekt løsning som vinteropbevaring af båden som desuden vil blive beskyttet mod det vekslende vejr.

Vi er eksperter på presenninger med forskellige brugs formål. Vort personale har en unik kompetence indenfor branchen og som ved præcis hvordan vi fremstiller professionelle presenninger, der er holdbare rubuste og fleksible, samt hvilket materiale der vil være det bedste at bruge.

Er du interesseret i og få mere information om vores bådpresenninger er du velkommen til at kontakte os, så fortæller vi mere om vores bådpresenninger. Vi giver dig svar på eventuelle spørgsmål og hjælper at finde det bedste produkt til dig.

ByggpresenningHyrpresenning för båt

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!