Presenning

Hos IPS Dansk Presenning har vi en stor erfaring med presenninger i forskellige kvaliteter. Med mange år i branchen besidder vi en unik viden og ved præcis hvordan vi bedst skaber markeds mest slidstærke, robuste og fleksible presenninger af højeste kvalitet.

Presenninger i flere forskellige modeller

Alle presenninger er fremstillet i et materiale som er UV- og mugbeskyttet. Heller ikke de koldeste vinterdage forringer vores presenninger. Investerer du i en presenning fra os, skal du altid forvente dig at den er både lethånterlig og beskyttende, uanset vejrforhold. Nogle modeller vi tilbyder er:

  • Presenning 250g/m² – den mest holdbare presenning i sin vægtklasse. Fordelen med den er at den er lethånterlig og til en god pris. Denne findes i mange forskellige størrelser fra 24 til 200 m2.
  • Tung presenning PVC 650g/m² – den gode tunge vægt, som holder på næsten alt. Meget stærk og anbefales til langvarige behov for afdækning. Denne kan fås i flere størrelser og kan produceres efter mål.
  • Stærk presenning, PP 350g/m² – Denne presenning er ny udviklet og er lige så stærk som 650g/m2 presenning i PVC,  men vejer kun halvdelen, hvilket gør den meget håndterbar.
  • Løftsejl / Snesejl – flytter store volume på bygge pladsen på en sikker og effektivt måde.
  • Specialpresenning – med denne beskytter og skærmer du enkelt af. Dugen er af absolut højeste kvalitet. Vi kan lave næsten alt.

Se hele sortimentet i webbutik her.

 

Vil du leje presenninger? Klik her.

 

De ældste presenninger som vi lejet ud sorterer vi kontinuerligt fra, som så kan købes.  Vi kan også tilbyde presenninger til leje med den sammen matte struktur, der giver dem en unik glidemodstand. Alle modeller lever op til branchens krav til friktion, hvilket reducerer risikoen for glideulykker.

IPS Dansk Presenning hjælper dig med at finde den rigtige presenning

IPS Dansk Presenning er markedsledende i Norden på lagerhaller, byggehaller, sportshaller og produktionshaller. Vores kunde register omfatter stort alt indenfor byggeriet og mange fra industrisektoren. Vi tilbyder et stort udvalg af moderne og som fleksible produkter der alle er særskilt produceret til det krævende nordiske klima.

Vi har desuden et internationalt koncept for indkøb og logistik, hvilket giver os en stor fleksibilitet og konkurrenceevne. Med områderne kvalitet, sikkerhed og miljø som udgangspunkt i virksomheden har vi altid fokus på kundens fremgang–i vores strategiske planlægning samt i det daglige arbejde.

Vores historie går tilbage til midten af sidste århundrede og baseres på kvalitetsprodukter og håndværk.
I dag fungerer dette med computeroptimerede løsninger for at garanterer den bedste løsning, når det kommer til ydelse, materialer og pris. Uanset om du ønsker en fleksibel lejeløsning, leasing eller ønsker at investere i en permanentløsning er vores personal klar til hurtigt at hjælpe dig med at finde det optimale valg til deres ønsker.

Er du interesseret i at købe en presenning, så kontakt os for mere information og rådgivning, så vi finder den rigtige model til dit behov, som vi oftest har i vores standard sortiment. Sammen med dig sørger vi for at finde en perfekt løsning som passer efter dine specifikke behov.

Varmt velkommen hos IPS Dansk Presenning  – En førende leverandør af telthaller og presenninger i Skandinavien!

Presenning byggLeje presenninger fra IPS Dansk PresenningPresenning i Malmö

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!