Maskinhal til den rigtige pris

Er du interesseret i at købe en maskinhal til en
rimelig pris, skal du kontakt os hos IPS Hal & Presenning.

Fleksible løsninger af maskinhal, en telthall for alle mulige anvendelsesområder

En maskinhal fra IPS Hal & Presenning tilgodeser et marked med mange behov til meget  konkurrence dygtige priser, til stramme projekttider.

Forventninger og krav på en maskinhal varierer af mange årsager. Jeres behov kan være alt fra en mindre og standardiseret hal med kort etableringstid til en fuld udrustet bygning tilpasset jeres specifikke behov. Uanset hvad kan vi tilbyde en løsning.

Vi dimensionerer vores stålkonstruktion i forhold til kravet i Eurocode for det hårde nordiske klima med hensyn til gældende sne- og vindlaster, sikkerhedsklasser samt terræner. Vi er certifieret efter SS-EN 1090 og har derefter CE-mærket stålrammer. Ved en leverance af en maskinhal fra IPS Hal & Presenning indgår en præstation deklaration og CE-mærkning som en naturlig del.

Vores standardsortiment tilbyder spændvider fra 10 meter til 40 meter med benhøjder fra 3 meter til 8 meter og et bredt udvalg a tilbehør. Alt fra store porte for smidig trafik igennem maskinparken til affugtning, belysning og mange andre tilvalg.

Vi bygger vores maskinhaller med PVC-dug og du vælger selv design og farve.

Maskinhallerne er meget fleksible og kan enkelt forlænges eller forkortes. Skulle forudsætningerne ændres kan hallen enkelt flyttes eller demonteres. En maskinhal fra IPS Hal & Presenning har desuden et højt gensalgsværdi som sikre investeringen på lang sigt.

Vi ved også at jeres ekspertise ofte har et andet fokus end den som kræves som bygherrer og vi tilbyder  derfor aflastning af eksempelvis arbejdsmiljøansvar og nødvendige kontakter med myndigheder.

IPS Hal & Presenning har igennem de seneste 50 år gennemført flere end 17 000 projekter hvilket ligger til grund for den kvalitet vores kunder kræver fra os.

Vil i vide mere om vores maskinhaller? Så udfyld formularen længere nede på siden, så sørger vi for at vende tilbage så snart så muligt, alternativt så kontakt os direkte.

HalMaskinhal fra IPS. TelthalMaskinhal telt rødMaskinhal

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!