Lagertelt

Om du har behov for at leje, lease eller købe lagertelt er du velkommen hos IPS Hal & Presenning. Vi har lang erfarenhed og medarbejdere som brænder for deres job.

Mange service ydelser og omkostningseffektive produkter

Vi sætter altid vores kunder i fokus og sørger altid for at du får den hjælp du behøver for at finde det rigtige lagertelt til netop din krav.

Vores lagertelt kommer i forskellige størrelser, alt fra 10 til 40 meter i bredden. Længden kan laves så lang som man ønsker og højden kan man tilpasse til deres behov. Vi laver altid en grundlæggende analyse i opstartsfasen sammen med dig som kunde, hvor størrelse, funktion og øvrige forudsætninger bestemmer. Denne grundlæggende analyse er helt omkostningsfri og en del af vores tilbud I at være deres hal leverandør. Selvfølgeligt er alle vores lager telte og haller tilpasset til det kolde og blæsende nordiske klima.

Ud over produktion og levering af lagertelt, tilbyder vi også perifere tjenester, der skaber merværdi for vores kunder. Det kan være alt fra projektstyring, montering / demontering, teknisk support af forskellig slags, serviceaftaler og fordelagtige finansieringsformer. Alt for at give dig overkommelige og omkostningseffektive produkter, fra projektets begyndelse til overdragelsen.

Kvalitet, sikkerhed & miljø

Som Skandinaviens ledende leverandør af lagertelt og telthaller tilbyder vi et moderne og fleksibelt udvalg af produkter af højeste kvalitet. Vi har skabt et internationalt koncept for indkøb og logistik hvilket gør os vældigt konkurrencedygtige. Vores force er at leverer løsninger, og med base i vores områder kvalitet, sikkerhed og miljø fokuserer vi altid på vores kunders fremgang.

Vores arbejde er baseret på kvalitetsprodukter og faglige færdigheder. I dag går dette hånd i hånd med optimerede løsninger for at garantere den bedste ydelser inden for valg af materiale og pris. Uanset hvordan du vil finansiere dit lagertelt, leje, lease eller købe, er vores personale altid parat til at lave den bedste løsning til dine behov.

Tilbehør til dit lagertelt

Som ledende leverandør af lagertelte hjælper vi gerne til med at finde løsninger ud fra netop deres ønsker og krav. Dette inkluderer bland andet tilbehør og specialtilpassede produkter.
Eksempler på dette:

  • Opvarmning
  • Affugter
  • Isolering
  • Nødudgang
  • Reservedele
  • Design & farvemuligheder
  • Belysning
  • Logo
  • Døre & porte

 

Kontakt en af vores hjælpsomme konsulenter, for at finde ud af mere om vores tilbehør eller hvordan du kommer i gang med processen med at anskaffe et lagertelt. Vi kører i hele landet, kontakt os for nærmere aftale. Derefter kan vi også se hvilke løsninger du har brug for, og hvordan vi bedst kan opnå et godt resultat.

Vi vil gerne fremhæve, at vi er omhyggelige med den tekniske support-, service-, og vedligeholdelsesaftale vi tilbyder. Alle lagertelte føles godt efter en periodisk gennemgang, og derfor understøtter vores support inspektion af funktion, sikkerhed og forankring.

IPS Hal & Presenning er stolte over at have gennemført flere en 17.000 projekter de seneste 50 år. Vi håber at de kontakter os næste gang de har behov for et lagertelt.

Varmt velkommen til en pålidelig og meget erfaren leverandør af lagertelte!

LagerteltLagertelt profileratLagerteltLagertelt med åben gavl

Referens: Lagertelt for uemballeret varer – Derome Timber. Klik her eller på billedet for at læse mere og se filmen. 

Deromes nye lagertelt

Referens: Bådopbevaring for vinteren – Karlholms Båt & Motor. Klik her eller på billedet for at se filmen og læse mere.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!