Lagerhaller

Hos IPS Hal & Presenning har vi et stort udvalg af lagerhaller i vort sortiment. Som Skandinaviens største leverandør af teltløsninger er vi konkurrencedygtige og tilbyder altid vores kunder den bedste løsning.

Lagerhaller med optimerede løsninger

Vores arbejde er baseret på en professionel tilgang og kvalitetsprodukter. I dag går dette hånd i hånd med optimerede løsninger for at garantere den bedste ydelse i alt fra materialevalg til pris. Uanset hvilken løsning du leder efter til dit lager, uanset om du vil leje, lease eller købe, er vores personale altid klar til at fremstille det bedste lager til dine behov.

Lad os tage os af hele processen, når du køber vores lagerhal.

Vi udvikler vores lagre sammen med vores kunder, alt sammen for at give dig en hal der imødekommer dine krav og ønsker. Naturligvis er alle vores lagre og telte tilpasset det nordiske klima.

At vælge IPS Hal & Presennings, når du skal købe lagerhal betyder, at du vælger en professionel partner med bred viden. Vi tilbyder mere end blot vores produkter og har udviklet en række værdiskabende tjenester for at lette din beslutning. Disse inkluderer foreløbige analyser, projektstyring og teknisksupport samt funktionelle aftaler og gunstig finansiering. Vores mål er at give dig den mest omkostningseffektive løsning – fra start til slut.

Siden midten af 1900 tallet har kundefokus sammen med miljø, sikkerhed og kvalitet været ligget vores hjerter nært. Disse værdier er stadig dem, der værdsættes mest i dag. Vi vil altid holde en god service og tilbyde gode teltløsninger efter dine ønsker. Med mere end 17.000 afsluttede projekter er vores erfaring en vigtig garanti for, at du bliver tilfreds.

Montering og funktionskontroller

For at sikre, at samlingen af din teltløsning afsluttes korrekt, anbefaler vi, at vores montører installerer telthaller for dig. De har mange års erfaring og er specialiserede i vores haller. Vi tilbyder funktionskontrol for at sikre, at hallen er bedst placeret til at vare længere. Dette betyder, at vi udfører både funktion og sikkerhedsforanstaltninger på dit lager for at holde det pænt så længe så muligt.

Den tekniske undersøgelse omfatter blandt andet funktionsbeskrivelse, kontrol af dugens strækning og konstruktionens forankring samt mindre reparationer.

Stort udvalg af tilbehør

Som Skandinaviens ledende leverandør af telt- og lagerhaller hjælper vi gerne med at komme frem til løsninger til netop dit hal behov. Dette inkluderer tilbehør og tilpassede produkter.
Exempel på disse, kunne være:

  • Opvarmning af lagerhal
  • Affugtere
  • Isolering af telt- og lagerhaller
  • Nødudgang
  • Design & farvemuligheder
  • Belysning
  • Indertag
  • Sne beskyttelse
  • Logoer

 

Kontakt os for at finde ud af mere om vores tilbehør, eller hvordan du kommer i gang med processen med at anskaffe en hal. Vi kører i hele landet, så kontakt os for nærmere aftale.

Velkommen til IPS Hal & Presenning – et firma som sætter din fremgang i focus!

Referens: En fjerde lagerhal til Sandviken. Klik her for at se filmen og læse mere om projektet.

Lagerhallar tvåLagerhallar i Sandviken

Referens: Norrköpings nye landemærke – Almroths Express & Åkeri. Klik her for at se filmen og læse mere.

Lagerhallens insidaLagerhall

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!