Korn presenning

Overdækning – Effektivt for alle projekter uanset størrelse

Overdækning er en gammel gennemprøvet måde at slippe for ukrudt på. Tidligere blev halm- og græs brugt til at kvæle ukrudt. At kvæle ukrudtet kan udføres på mange måder f.eks. med naturlige materialer som sand, grus, flis eller bark. Ulempen ved denne løsning er, at ukrudtet etablerer sig i dækmaterialet.

Den allerbedste overdækning til større overflader er at gøre brug af vores fleksible presenninger.

IPS Dansk Presenning er et veletableret firma, der er førende i de nordiske lande inden for presenninger samt lagerhal, sportshal, byggerihal og industrihal. Vores kunder dækker hovedsageligt bygge- og industrisektoren.

Vil du vide mere om vores løsninger for overdækning og presenninger, så kontakt os gerne for mere information og vejledning, samt få en præsentation af vores sortiment, få svar på eventuelle spørgsmål og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig. Udefter dine specifikke behov, samt formål, skaber vi den optimale løsningen. De skal være velkommen!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!