Køb Presenning

Hos IPS Hal & Presenning har vi en lang erfarenhed med presenninger til forskellige formål. Vi har en unik kompetance og ved hvordan man skaber markededs mest slidstærke, robuste og fleksible presenninger af høj kvalitet.

Køb en presenning som kan tåle det meste

Alle vores presenninger er lavet i et materiale som er skimmelbehandlet og samtlige presenninger er UV-beskyttet. Heller ikke de køligste vinterdage kan svække vores presenninger. När du køber en presenning fra os kan du altid forvente et stærkt produkt.

Vi har et internationalt koncept for indkøb og logistik, hvilket giver os stor fleksibilitet og konkurrencedygtighed. Firmaets kernekompetencer er som leverandør af smarte løsninger. Med de tre områder kvalitet, sikkerhed og miljø som udgangspunkt i vort arbejde har vi altid focus på vores kunders fremgang– i det daglige arbejde, og i vores strategiske planlægning.

Kontakt IPS Hal & Presenning når du skal købe den rigtige presenning

IPS Hal & Presenning er en ledende virksomhed i Norden indenfor lagerhaller, logistikhaller og sportshaller, samt byggeri- og produktionshaller. I vores kunderegister findes de fleste kunder indenfor byggeri- og industrisektoren. Vi tilbyder et bredt udbud af moderne og fleksible produkter, som er specifikt designet til det nordiske miljø vi befinder os i.

Vores historie strækker sig tilbage til midten af 1900 tallet, og baseres på kvalitetsprodukter og faglig færdigheder. Som i dag i samarbejde med computeroptimerede løsning er garant for den bedste løsning, når det kommer til ydelser valg af materiale og omkostninger. Uanset om du vil have en lejeløsning, der er fleksibel, leasing eller ønsker at købe en permanent løsning, er vores udviklingsafdeling altid tæt på for at hjælpe dig med at finde det optimale valg i henhold til dine specifikke krav.

For yderligere information om vores sortiment, så kontakt os venligst. Vi besvarer spørgsmål og fortælle dig mere om, hvorfor vores presenninger muligvis er det rigtige valgt for dig. Sammen med dig som vores kunde sørger vi for at finde den bedste løsning i henhold til dine behov. Når du køber en presenning, er du velkommen hos IPS Hal & Presenning.

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!