Industritelt

Markeds bedste industritelt finder du hos os! Vi hedder IPS Hal & Presenning og er Nordens ledende leverandør af telthaller.

Industrihal – en smart løsning for din virksomhed

Behovet for fleksible industrihaller for tilfældige eller permanente behov er stødt voksende indenfor industrien. En stor del af vores projekter sker i nært samarbejde med kunder med industrivirksomhed. Vi lægger stor vægt i at identificer en så effektiv løsning som muligt for kundens virksomhedsområde.

En industrihal fra IPS Hal & Presenning tilbyder en uovertruffen skalerbarhed og kan tilpasses med tiden hvis forudsætningerne eller behovet forandres. At enkelt kunne forlænge, forandre eller demonterer vores haller gør industrihallen attraktiv at eje eller leje. Hallerne kan tilpasses til mange forskellige  anvendelsesområder beroende på det aktuelle behov. En industrihal fra IPS Hal & Presenning garanterer en effektiv logistik til en lavere pris, end med en traditionel bygget hal.

Vi konstruerer, producerer og monterer industrihallen til dig og vi tilbyder også hjælp med at samordne arbejdsmiljøansvar og myndighedskontakter om det ønskes som en del af vores opgave. Mange gange er det muligt at monterer en industrihal fra IPS Hal & Presenning uden en krævende jordentreprise. Dette indebære store besparelser mod at opførelse af en traditionel industribygning. Den hvide tagdug giver et godt lysindfald og ekskluderer mange gange behovet for belysning i dagstimerne.

 

Vi kan tilbyde dig en passende finansieringsløsning,  som leje, leasing eller køb.

Fordele med at leje en industrihal er bland andet fleksibiliteten at smidigt kunne afvikle og returnere hallen hvis behovet forandres.

En leasingsaftale har mange lignende fordele som f.eks. leje, men med visse forskelle. F.eks. er fleksibiliteten begrænset og leasingtageren erhverver hallen efter aftalen  slutter til en forudbestemt restværdi.

Behøver du hjælp med at forme en industrihal til jeres virksomheds behov? Vi kan bland andet tilbyde opvarmning, affugtning, forskellige port løsninger som muliggør en større effektivitet hos jer.

Vi deler gerne ud af vore 50-årige erfarenhed fra flere end 17 000 gennemførte projekter. Kontakt os allerede idag.

Industritält med truckTälthall 15 meter fungerar som industritält

Dörr till industritältIndustritälts insida

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!