Byggetelt

Telthal til byggepladsen från IPS Dansk Presenning

Byggeritelt til alle behov

Vores byggetelt findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle behov og anvendelsesområder. Du skal blot fortæller os hvad du er ude efter så designer, planlægger producerer og leverer vi hver detalje udefter dine ønske. Alsidighed og fleksibilitet er vore styrke.

Ikke nok med at vi har markeds bedste byggetelt, tilbyder vi også en række attraktive  finansieringsløsninger som er tilpasset den tidslængde som hallen ska anvendes. Vi kan tilbyde  finansiering igennem leje, køb og leasing.

Tvivl ikke, kontakt os hos IPS Dansk Presenning når du har behovet for et  byggetelt. Vi er den ledende leverandør af telthaller i Skandinavien og er det optimale svar på din ønsker!

 

Vil du læse mere om vores telthaller? Klik her

 

Varmt velkommen hos IPS Dansk Presenning!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!