Kampagnehal

150 m2 (10x15 meter) frit areal og med 3 meters side højde, er denne telthal rigtig brugbar til mange formål, som f.eks. lager-, maskin-, bulk-, produktionshal eller til byggeri. Tilbuddet er gældende t.o.m. 31. Oktober.

150 m² ekstra plads med Kampangnehallen

Målene er 10×15 m og 3m sidehøjde (kiphøjde indv. 4,6m)

101 550 kr ekskl.  moms

Med en holdbar PVC dug og robust varmegalvaniseret stålkonstruktion tilbyder vi her markedets bedste hal. Hallen er til hurtig levering og leveres med grå facader, hvidt tag og med en skydeport på 3,5×3,5 meter. Montage udgifter, leje af maskiner og fragt er ikke inkluderet.

Tilbuddet er gældende t.o.m. 31. Oktober.

Højtid for hal bestilling! Materialer er på lager til omgående leverance.

Læs mer: Lambertssons Kampagnehal på deres
anlæg i Sælen

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!