Lej eller køb en brugt telthal

Da vi har arbejdet med udlejning, leasing og salg af telthaller igennem mange år, får vi jævnligt brugte telthaller på lager. Så holder øje her eller kontakt os for nærmere.

Brugte telthaller

At købe eller leje brugte telthaller opnår man samme udbytte med mindre resurser og mindre miljøpåvirkning. For at du trygt skal kunne anskaffe en brugt hal og møde de krav som gælder for regionen hvor telthallen skal opsættes, støtter vi dig med rådgivning og eventuelle tilpasninger.

 

Vil du vide mere om vores brugte haller? Kontakt os eller send os et formular så kommer vi retur til dig så snart vi kan.

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!