Tørluftlager

Tørluftslager af højeste kvalitet

Vi har tørluftslager af højeste kvalitet

Vi er markeds ledende leverandør af telthaller i Norden, og vor kerne forretning er at altid leverer løsningr til vores kunder!

Et tørluftslager kan have mange anvendelsesområder, fra lagring af elektronisk udstyr til opbevaring af træ, foder, korn og køretøjer. Eftersom forskellige produkter danner et forskellig mængde fugt så er det blandt andet væsentligt at kunne regulerer og kontrollerer den relative fugt i hallen. En telthal fra IPS Dansk Presenning tilbyder et perfekt alternativ til dig som har behov for et førsteklasse tørluftslager.

Vi har en lang erfarenhed og de bedste produkter til et tørrluftlager hvilket gør at vi kan garanter den bedste løsning både når det gælder præstation, valg af materialer og pris. Det være sig om du vil have en fleksibel lejesløsning eller købe en permanent løsning er vores personale kyndige og engageret så du altid får det bedste.

Velkommen at kontakte os for mere information omkring vores telthaller og tørluftlager!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!