Thermohal

Vores thermohaller er velisoleret som holder varmen og temperaturen

Markeds bedste thermohal

Vores thermohal er en velisoleret hal som holder varmen og temperaturen samtidigt som det er et energisparende og kosteffektivt alternativ.

Hos IPS Dansk Presenning stræber vi ikke bare efter at leverer markeds bedste thermohal, vi vil også være en fuldservice partner og tilbyder alt fra grundlæggende analyser og planlægning til finansieringsforslag, projektstyring, montering og teknisk support.

Eksempel på anvendelsesområder for en thermohal er miljø, affald, genbrug, olie, gas, træ, tømmer, bulk og havn. Uanset hvilke behov du har er det vigtigste for os at altid leverer den bedste løsning til vores kunder.

Ikke nok med at vi har markeds bedste thermohal, tilbyder vi også en række attraktive  finansieringsløsninger som er tilpasset til den tidslængde som hallen skal anvendes. Vi kan tilbyde finansiering igennem leje, køb og leasing.

Velkommen at kontakte os allerede idag!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!