Tennistelt

Rigtige tennistelt til dig!

Til dig som har behov for at et tennistelt har vi mange alternativer at vælge imellem. Vi anbefaler dog en af vores store haller hvor bredden er mindst 20 meter. Vores telthaller kommer i sektioner og kan bygges så langt som det passer dig. Vores større haller passer netop som tennistelt da de tilbyder  alsidige plads og løsningsmuligheder. Vi baserer hele vores virksomhed på kvalitet, sikkerhed og miljø.

Hos IPS Dansk Presenning stræber vi efter at være en fuldservice partner for vores kunder og tilbyder alt fra grundlæggende analyser og planlægning til finansieringsforslag, projektstyring, montering og teknisk support. Det gælder alle projekt fra tennistelt, fodboldstelt og andre sportshaller til lager- og produktionshaller.

Velkommen til at kontakte os allerede i dag så hjælper vi dig med et nyt tennistelt!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!