Projektstyring

Et nøglefærdigt produkt fra IPS Dansk Presenning. En kosteffektiv måde at udnytte vores kundskab for at undgå kedelige overraskelser.

Der er mange dele som skal falde på plads når man rejser en ny bygning. Vi hjælper dig med projektering – fra at lave bestillinger og leverancer – til byggestyring og inspektion. En komplet projektstyring for at hjælpe dig, så du kan fokuserer på din virksomhed. Når ordren er skrevet under vi en dedikeret projektleder som bliver din kontakt gennem hele projektet.

Vores effektive håntering, løber igennem vores virksomhed og garanterer korrekt levereret produkt i overensstemmelse med det aftalte. Læs vores leveringsbetingelser her.

 

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!