Ombytning af dug

Opdater og forlæng levetiden på din telthal, ved at udskifte dugene på din eksisterende stålrammer

En stålramme fra IPS Hal & Presenning er altid varmegalvaniseret hvilket garanterer en meget lang livetid og en uovertruffen rustbeskyttelse. Selv om dugen er af højeste kvalitet og livslængden er lang (25 – 30 år er ikke usædvanligt) kan langvarige eksterne påvirkninger fra sol, sne, vind og andre faktorer påvirke dugens tilstand.

Ved udskiftning af dug på brugt stålramme får du en stort set ny hal til lave omkostninger og på kort tid. Vi hjælper dig også med st skifte dugen på haller af andet mærke end IPS Hal & Presenning.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!