Service ydelser

Vort omfattende udvalg af service ydelser er en vigtig del af vort produktsortiment. Vi kan hjælpe dig med alt fra foreløbige analyser og finansiering til transport og regelmæssig vedligeholdelse.

Gennem vores lange erfarenhed og omfattende ekspertise indenfor halbyggeri har vi lavet forskellige service ydelser, der skaber merværdi for dig som kunde. Disse inkluderer dokumentation ved ansøgning af byggetilladelse / statikker, arbejdsmiljøansvar (BAS-U / P) leverandør af personale, service og reparation eller udskiftning af dug, efter salg, generelt ydelser som gør dit projektet fuldendt. Kontakt os nedenfor så fortæller vi dig mere.

Rådgivning

Oftest er halbyggeri ikke så simpel og processen kan nemt

Læs mere

Projektstyring

Der er mange dele som skal falde på plads når man rejser en ny bygning.

Læs mere

Montage og demontage

Den smidigste måde at monterer og demonterer

Læs mere

Ombytning af dug

En stålramme fra IPS Hal & Presenning er altid varmegalvaniseret

Læs mere

Forankring

I de fleste tilfælde anvender vi jordspyd når vi forankrer vores haller.

Læs mere

Kontrol og teknisk support

Den tekniske service omfatter bl.a. kontrol af

Læs mere

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!