Porte

Et vigtigt tilbehør er porten. Afhængigt af hallens anvendelsesområde kan uderumskrav, størrelse, motordrift, fjernstyring eller andet være afgørende faktorer for at opnå fuld effektivitet.

Vi tilbyder alle typer af portløsninger, fra den enkle skydeport til en fuld udrustet hangarport, med eller uden døre og vinduer og et stort antal farver. Vi har været med til at designe mange forskellige løsninger, så du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.

 

Ledhejseport

Ledhejseporten er perfekt til lagerhaller som anvendes til logistik hvor trafikken med f.eks. truck eller andre køretøjer er intensive. Eftersom porten kan monteres med en motorløsning bliver den hurtig og du kan dessuden åbnea porten via forskellige fjernløsninger for at få en effektivt flåde. Porten kan også udrustes med forskellige vinduesløsninger.

 

Foldedør

Når du er nervøs for indholdet i din telthal er foldedøren en god løsning. Den fungerer som værn mod indbrud med låsefunktion samtidigt med den beskytter dine produkter fra ydre vejr faktorer. Om du anvender en affugtere i hallen eller behøver at holde en hvis temperatur så opretholdes det med tætheden i porten. Præcis som med ledhejseporten kan den udrustes med vinduesløsninger. Man kan også installerer porten med en elmotordrevet løsning.

 

Skydeport

Dette er meget brugt portløsning som bliver brugt. Det er en enkel og funktionel port som kan sammenlignes med et mere avanceret gardin.  Skydeporten fungerer udmærket til de fleste telthaller når du vil have hurtig adgang til hallen og samtidigt stoppe det værste skidt f.eks. støv,  grus eller løv fra at komme ind.

 

Åben gavl

Engang imellem kan det være så enkelt at man ikke behøver nogen port løsning til telthallen. Vi tilbyder naturligvis også denne løsning. Uanset om du behøver en åben gavl i bredden eller længden af telthallen. Valgmulighederne er mange og vi designer hallen efter dine krav og ønsker.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!