Anvendelses områder

IPS Dansk Presennings´s standardprogram med frit bærerende konstruktion bygger på et enkelt koncept man kan tilpasse til mange forskellige anvendelsesformål.

Her under præsenterer vi de mange muligheder produktet samt nogle af de projekter vi har levereret som f.eks.  ishockeyhaller, logistikhaller, bulkhaller, lagerhaller, etc. Vi hjælper dig med at tilpasse projektet til dine specifikke ønsker og er med hele vejen fra planlægning til slut montagen.

Lagervarer

Ved opbevaring af ikke emballeret materiale er vore bulkhaller en topmoderne løsning.

Læs mere

Lager og logistik

Behovet for effektiv logistik findes overalt. At være slagkraftig igennem alt.

Læs mere

Montage og planlægning

De korte lead tider og det tilfældige behov

Læs mere

Sport

Vi projekterer sammen for at finde en så optimal løsning som muligt og udruster

Læs mere

Dyr

Ofte kan vores haller bygges helt uden eller med enkelt jordarbejde

Læs mere

Produktionshal

Vi er den ledende leverandør af telthaller i Skandinavien, og vi ser frem imod at hjælpe netop dig med dine udfordringer!

Læs mere

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!