Telthal 25 meter

Med 25 meters hallen får du en meget brugbar bredde samt højde.

Hallen er perfekt til forskellige logistikløsninger der hvor vi f.eks. kan indbygge pålastning og aflosning direkte i gavlen i hallen, for et optimalt flow i virksomheden. Den her hal fungerer også glimrerene som den mindre idrætshal, større lagerhal og produktionshal.

Med vores tilvalg kan du tilpasse hallen efter dine specifikke behov og skabe pladsen på kort tid og til en betydeligt lavere pris end hvad en permanent bygning vil koste.

Mange gange er det tilfældige behov som styre anvendelsen af en telthal. Derfor er det en god løsning at leje eller lease hos os. Kontakt os, så ser vi på hvad der vil være bedst for dig.


Bredde:
25 meter

Længde:
Minimum 3 sektioner

Sidehøjde
5 – 8 meter

Havn:
Todelt skydeport 4 x 4 meter (standard)

Lærred:
Lakeret helpanamavæv i polyester

Stativer:
Varmgalvaniseret stålramme beregnet efter Eurocode.
Vi er certifieret efter Europastandarden SS-EN 1090- 1 og vi kan CE-mærke vores stålrammer. Samtlige leveranser præstationsdeklareres af os.

Sne zone:
1 – 3,5

Vindbelastning:
Dimensioneret op til 26 meter/sekund


Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!