PVC Presenning

Igennem vores lange erfarenhed med PVC presenninger, kan vi hjælpe dig med finde den rigtige model til netop dit behov. Vi lagerfører PVC presenninger i flere størrelser.

PVC presenning tilpasset det skandinaviske klima

Med mange år i rygsækken besidder vores personale en stor kompetence og vi har fuldkontrol på hvordan vi skaber markeds mest holdbare, robuste og variable presenninger af det absolut bedste materiale.

Alle vore PVC-presenninger beskytter mod mug og har et effektivt værn overfor UV. Om du vælger at købe din presenning hos os, tilbyder vi en ultimativ løsning som er praktisk i mange aspekter, uberørt af eventuelle omslag i vejret. Altid bedste kvalitet til rimelige priser.

Køb PVC-presenning, findes i flere størrelser – Læs mere her

Vil du se vores øvrige sortiment? – Klik her for at komme til vores webshop!

 

Vi tilbyder også et udvalg af produkter til udlejning. Vores presenninger er utroligt resistente og slidstærke. Disse kan man leje via vores webshop eller hos vores depoter rundt i landet. Se kort her.

Vil du leje en PVC-presenning via vores webshop? – Klik her!

 

skräddarsydd_presenningtungvikt_8x12

IPS Dansk Presenning er i dag Nordens ledende leverandør af lagerhaller, byggehaller, sportshaller, og produktionshaller. Vores kunderegister er stort og omfatter oftest bygge- og industrisektoren. Med vores bredde udvalg kan vi tilbyde såvel fleksible som moderne produkter, alle er specifikt produceret for det krævende skandinaviske klima vi lever i.

Vores internationale koncept for indkøb og logistik gør os alsidige og konkurrencedygtige. Vi arbejder med sikkerhed, kvalitet og miljø som udgangspunkt med konstant fokusering på den individuelle kundens fremgang, både i den strategiske planlægning samt det daglige arbejde.

Organisationens historie starter i midten af det sidste århundrede og baseres på kvalitetsprodukter samt håndværk. I dag bruges dette samt med optimerede løsninger for at kunne garanterer den bedste løsning i præstation, pris og kvalitet. Det være sig om du søger en fleksible lejeløsning, leasingaftale eller vil investerer i en permanent løsning, kan vores personale hjælpe med at udarbejde den optimale løsning for dig.

Kontakt os angående PVC Presenning

For mere information om vores PVC-presenninger er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig svar på dine spørgsmål og fortæller nærmere om vores sortiment. Sammen finder vi et perfekte valg udfra dine behov.

VIl du læse mere om vores lejeprodukter – Klik her!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!