Let presenning

Hos IPS Dansk Presenning har vi i mange år arbejdet med lette presenninger til byggeriet, hvilket har lært os hvad der kræves af en god presenning, samt hvor og hvornår hvilken type skal bruges for at giv den bedst mulige beskyttelse.

Prisbillige presenninger 250g til kortvarig opbevaring

En let presenning anvendes oftest for at dække og beskytte et materiale som eksempelvis i byggeriet. Vores lette presenninger beskytter mod vejret og vind.

Denne type presenninger 250g er tynd, men værdifuld. Denne anvendes når krav til holdbarhed og slidstyrke ikke er et primært krav og behovet bare er midlertidigt.

Med flere år i branchen har vi arbejdet os op til at i dag være Nordens ledende leverandør af lagerhaller, byggehaller, sportshaller og produktionshaller. Vi leverer altid kvalitets presenninger som er holdbare og fleksible til rimelige priser.

Vil du vide mere om 250g presenninger er du velkommen at kontakte os, så fortæller vi nærmere om hvad vi har at tilbyde dig ud fra dine behov.

Byggpresenningskräddarsydd_presenning

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!