Virksomhedsinformation

Velkommen hos IPS Hal & Presenning – den ledende leverandøren af telthaller og presenninger i Norden.

IPS Hal & Presenning indgår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) og er ledende i Norden på telthaller og presenninger. Vores kunder findes fremfor alt indenfor bygge- og industrisektoren men de fleste brancher har opdaget de mange fordele med telthallen som lagerløsning.IPS Kvalitet, Sikkerhed, Miljø - Tilfreds kunde

IPS Hal & Presenning har et moderne udvalg af produkter som er designet til det krævende nordiske klima. Desuden har vi et internationalt koncept for logistik og indkøb, hvilket giver os fleksibilitet og høj konkurrenceevne. Baseret på de tre områder kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i fokus – både i det daglige arbejde og i vores strategiske planlægning.

NSS Group findes også repræsenteret i Finland, Sverige og Estland. I Finland under det stærke varemærke Lainapeite og i Sverige af Hallbyggarna Jonsereds AB. Tre virksomheder som er blevet samlet igennem opkøb i et integreret NSS Group, med historie som går tilbage til midten af 1800 tallet.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!