Historik

Vår historia går tillbaka till mitten av förra seklet och bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet.

Velkommen til IPS Hal & Presenning A/S.

Vi er Nordens førende leverandør når det gælder overdækninger i form af haller, telte og presenninger.
Vores kunder findes hovedsageligt indenfor byggeri og industri.

IPS Hal & Presenning har et moderne og fleksibelt produktsortiment, som er udviklet til det krævende nordiske klima. Derudover har vi et internationalt logistik- og indkøbskoncept, som sikrer fleksibilitet og konkurrencedygtighed. Vores kerne kompetence er leverance af løsninger. Med udgangspunkt i de tre områder kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid fokus på kundernes succes.
Vores historie går tilbage til midten af forrige århundrede og bygger på kvalitetsprodukter og godt håndværk. Dette går i dag hånd i hånd med computeroptimerede løsninger, som sikrer optimal performance, materialevalg og pris.
Hvad enten der er brug for en fleksibel lejeløsning eller et permanent køb, står vores udviklingsafdeling altid klar til at finde den optimale løsning, som opfylder netop dine ønsker.

Sammen med vores søsterselskaber i Finland og Sverige er vi Nordens førende leverandør af telthaller og presenninger, vi har mere end 50 års erfarenhed og opført flere end 18.000 telthaller i Norden.

Velkommen hos IPS Hal & Presenning A/S
del af NSS Group (Nordic Shelter Solutions).

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!