Letvægtspresenning

Vi mærker en øget efterspørgsel på letvægtspresenninger, men med højere holdbarhed.

Kvalitets letvægtspresenninger til alle formål

Vi mærker en øget efterspørgsel på letvægtspresenninger, men med højere holdbarhed. Vi har derfor lanceret en mellemvægtspresenning (Presenning 250g/m²) for at møde vores kunders ønsker.

Alle vores mellemvægtspresenninger er produceret i et materiale som er skimmelsvamp og UV beskyttet. Mellemvægtspresenningerne er tynde til en fornuftig pris. Disse anvendes til lettere servicearbejde, afdækning af brændet og meget mere.

Efter mange år i branchen  har vi i dag oparbejdet viden og størrelse til at være en af Nordens ledende leverandører af lagerhaller, byggehaller, bulkhaller, sportshaller og produktionshaller.

Med ekspertise omkring letvægtspresenninger som passer til forskellige anvendelser, arbejder vores personale med en unik kompetence og viden, hvordan vi fremgangsrigt producerer markeds bedste presenninger. Vi leverer altid kvalitet presenninger som er holdbare, robuste og tilpasset med den rigtige pris.

E du interesseret og vide mere om vores presenninger er du velkommen til at ringe til os hos IPS Dansk Presenning. Vi fortæller gerne mere om vore udvalg, og hvad vi kan tilbyde og besvarer gerne spørgsmål for at finde frem til netop den bedste presenningsløsning for netop dine behov.

 

Webbshop – Se vores sortiment

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!