Lej telthal pris

Om du är i behov av att hyra en tälthall till ett rimligt pris är du varmt välkommen att kontakta oss på Hallbyggarna Jonsereds. Vi är alltid sugna på nya spännande uppdrag och gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd.

Lej en telthal fra os og se vores brede udbud af tilbehør

Hos os får du ikke bare en leveranse af en telthal uden du også får tilgang til en række tjenester som vi har udviklet, som det lettere for dig, at skabe merværdi.

Detta inkluderar bland annat:

  • Forhåndsanalyse
  • Projektstyring
  • Teknisk support
  • Funktionsaftale
  • Fordelagtige finansieringsformer

Vi udlejer telthaller til forskellige formål. Vores haller anvendes blandt andet som lagerhal, produktionshal, industrihal, sporthal samt overdækning ved større byggerier.

Anvendelse mulighederne er uendelige og for at matche deres ønske, er vi i tæt kontakt med vores leverandører, så vi kan specialtilpasse alle ønsker. Vi har naturligvis tilbehør som porte og døre, belysning opvarmning, design og farvemuligheder, reservedele, ventilation med mere. Alt vores tilbehør kan du læse om under fanen Tilvalg/a>. Naturligvis kan du altid kontakte os om mulighederne og vad prisen bliver for at leje en telthal.

IPS Dansk Presenning har en lang erfarenhed og en gennemarbejdet process for leveranser og monteringer, dette gør at vi altid kan love dig konkurrence dygtige priser på at leje en telthal.

Velkommen!

Ring os!