Køb presenninger

Skal man anvende en presenning i længere tid, eller ved at presenningen bliver ødelagt under brug og det ikke kan svarer sig at reparere, eller er behovet en simpel presenning til en simpel opgave, så kan det være mest økonomisk at købe en presenning.

Købeprodukter

Vi har presenninger til et hvert behov, med bred variation af størrelser på lager til omgående leverance. Desuden har vi standard produkter til stillads inddækning i net og plast. Alle lagervarer sendes oftest samme dag og leveres indenfor 1-2 dage.

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!