Fodbold telt

Vi tilbyder fodboldstelt og andre sportshaller

Godt fodboldstelt til dig!

For dig som har behov for et fodboldstelt har vi mange alternativer at vælge imellem. Vi anbefaler dog en af vore større haller som er mindst 30 meter i bredden. Vores telthaller kommer i sektioner og kan bygges så langt som det passer dig. Vores større haller passer f.eks. som til et fodboldstelt,  da de tilbyder et forskellige uderum med mange løsninger.

Vi hos IPS Dansk Presenning  stræber på at være en fuldservice partner for jer og tilbyder alt fra grundlæggende analyser og planlægning til finansieringsforslag, projektstyring, montering og teknisk support. Det gælder alle projekter fra fodboldstelt og andre sportshaller til lager- og produktionshaller.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag så hjælper vi dig med et nyt fodboldstelt!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!