Bulk telthal

Uanset hvilken type Bulk hal du er ude efter, kan vi garanterer dig at vi har det du har behov for. Som førende leverandør af telthaller vil vi mere end gerne tage imod dine udfordringer!

Kvalitative bulk telte og meget tilbehør

Som Nordens ledende leverandør af lagerhaller og bulk telte hjælper vi med at finde frem til den løsning til dit behov.  Dette inkluderer blandt andet tilbehør og special tilpassede produkter.

Eksempel på dette inkluderer opvarmning af bulk teltet, affugtning, isolering af hallen, nødudgange, design & farvemuligheder, belysning, inder dug f.eks.

For at finde ud af mere om vores tilbehør eller hvordan man kommer i gang med processen omkring anskaffelsen af en bulk hal, så tag kontakt til os og vi hjælper dig.

Vi hjælper dig med finansiering

Beroende på hvordan dine ønsker omkring din bulkhal skal ser ud, kan vi tilbyde dig en bulkhal  som opfylder præcis den funktion du ønsker. Vi har telte som er alt fra 10 till 40 meters spændvide som standard. Din bulkhal kommer altid i sektioner og kan bygges så lang som det skulle passe dig. Derfor behøver du ikke begræns dig og din hal, den kan helt enkelt vokse med dine behov.

Ikke nok med at vi har markeds beste og største udbud af bulkhallert, tilbyder vi også en række finansieringsløsninger som er anpasset til den tidslængde som hallen skal anvendes. Vi kan sælge teltet til dig eller tilbyde finansiering gennem leje eller en leasingsaftale. Du kan undgå at binde kapital, samtidigt som du har frihed at investere i andre ting, til en fast månedspris så du har fuld kontrol over dine investeringer.

Når du investerer i en bulkhal tar vi hånd om hele processen!

Når du vælger IPS Dansk Presenning for at købe, leje eller lease en telthal, vælger du en professionel samarbejdspartner med bred viden indenfor mange områder. Vi tilbyder mere end bare vores produkter og har en række merværdiskabende tjenster som skal lette din beslutning. Dette inkluderer forhåndsanalyser, projektledelse og teknisk support som funktionsaftal og fordelagtig finansiering. Vores mål er at give dig en så kosteffektiv løsning som muligt – fra start til mål!

Siden starten i midten af 1900-tallet har kundefokus sammen med miljø, sikkerhed og kvalitet lagt vort hjerte nært. Disse værdier er selv idag dem som sætte højst. Vi skal altid lave en god service og tilbyde bulkhaller efter dine ønsker og behov. Med mere end 50 års erfarenhed og flere end 17,000 gennemførte projekte våger vi at påstå at vi er markeds bedste teltpartner.

Vi er i hele landet

Takket være en fleksibel organisation, engagerade medarbejdere og hurtige beslutningsveje kan vi give hurtig besked, uanset hvordan du vælger at kontakte os. Udfyld  formularen på vores side eller kontakt os direkte, så sørger vi for at du kan komme i gang hurtigst muligt!

Velkommen hos IPS Dansk Presenning vi har din nye bulkhal. Din fremgang er vores fokus!

Förrådstält lagerFörrådstältTvå förrådstält

 

Hurtigt

Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

Fleksibelt

Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

Tryghed

Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

Ring os!