Brugt telthal

Om du söker en begagnad hall behöver du inte leta längre. Vi på Hallbyggarna Jonsereds är ledande i Norden på tälthallar, och våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn.

Køb en brugt telthal fra os!

Vi er præcis rigtig for dig som vil leje eller købe lagerhaller, byggehaller, sportshaller og brugte telthaller.

At finde en brugt hal som stadig har en høj kvalitet til en god pris er et af vores fokusområder. Vor kerne kompetencer er som leverandør af løsninger og alt vi gør baseres på kvalitet, miljø og sikkerhed – både i det daglige arbejde og i vores strategiske planlægning.

Ikke nok med at vi har markeds bedste brugt telthaller, vi tilbyder også en række finansieringsløsninger som er tilpasset den tidslængde som hallen skal anvendes. Vi kan tilbyde finansiering gennem leje, køb og leasing.

Du er velkommen til at kontakta os hos IPS Dansk Presenning for at få mere information om hvordan vi kan hjælpe dig med en brugt hal. Du kan også læse om tilbud på brugte haller her.

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!