Biltelt

Telthal for biler - Vores biltelt kan naturligvis tilpasses efter deres ønsker.

Vi har dit biltelt

Vi hedder IPS Dansk Presenning og er ledende i Norden på lagerhaller, byggehaller, sportshaller og produktionshaller. Vi har også et stort udvalg til dig som leder efter et biltelt!

Inden vi sælger noget til dig se vi nærmere på de behov du har af overdækning eller hallear. Sammen med dig som kunde går vi herefter igennem størrelser, funktion og øvrige forudsætninger for at finde den bedste løsningen til netop dine ønsker. Vi sørger for at have markeds bedste priser, specielt for dig som vil have et biltelt.

Når det kommer til leverance af dit biltelt tror vi på den rigtige detalje på rette sted, til det rigtige tilfælde. Takket være vores opbyggede systemer og processer kan vi leverer et biltelt til dig, indenfor kort tid.

Tag kontak til os hos IPS Dansk Presenning så hjælper vi dig med et nyt biltelt!

Biltelt / Biltelt med bilarBilhall-rodBilhallBiltelt / Bilhall röd

Mange tillægsprodukter og præcis rådgivning

Med erfarenhed fra midten af det sidste århundrede leverer vi i dag telthaller til en bred vifte af ssektorer i samfundet, bland andet har vi telthal til bil, både for produktion, reparation eller udstilling. Vores biltelt kan naturligvis tilpasses efter deres ønsker. Vi indleder altid et samarbejde med en forhåndsanalyse, her sætte kravene og forventninger til telthallen. Dine krav gør vi siden til virkelighed så når du ser hallen monteret og klar skal den være som du har tænkt dig.

Foruden leveranse og montage tilbyder vi også service ydelser til dit køb. Vi tilbyder både rådgivning, projektstyring, service og kvalitetssikring samt kontinuerligt vedligeholdelse. Vi kan også hjælpe dig med at finde fordelagtige finansieringsløsninger.

Til vores biltelt kan du få tilbehørsprodukter så som døre, varmesystem, ventilation og ventilator, logo på dugen, sluse, reservedele med mere. Vi gør alt for at du som kunde skal føle dig tilfreds og tryg med dit køb hos os. Vi er med dig igennem hele processen både før, under og efter.

For os er det altid vigtigt at vi sætter kunden i fokus og sammen med miljø, sikkerhed og kvalitet, er vores varemærke i dag opbygget.

Du skal være velkommen til at kontake os!

  Kontakt os

  Denne formular gemmer dit navn, e-mail og meddelelse.

  Hurtigt

  Eksterne faktorer påvirker meget i vores hverdag. Derfor kan der hurtigt opstå behov for ekstra arbejdsområde, et nyt lager eller en kvalitetsafdækning. Uanset om du har brug for det midlertidigt eller i en længere periode, har vi en løsning.

  Fleksibelt

  Vores telthaller og presenninger findes i mange forskellige størrelser og varianter til alle anvendelsesområder. Det er dine krav og ønsker som bestemmer. Vi designer, planlægger og leverer efter deres behov.

  Tryghed

  Baseret på kvalitet, sikkerhed og miljø har vi altid vores kunders fremgang i focus - både i det daglige arbejde og i vores stratetiske planlægning.

  Ring os!